nyheter

Dispergeringsmidler er også overflateaktive midler.Det er anioniske, kationiske, ikke-ioniske, amfotere og polymere typer.Den anioniske typen brukes mye.Dispergeringsmidler er egnet for pulver eller kaker som er utsatt for fuktighet og kan tilsettes for effektivt å løsne og forhindre kakedannelse uten å påvirke kroppens ytelse.Det kan brukes mye i alle typer mat- og medisinpulverdispergeringsmidler, fôr, ammoniumklorid og andre gjødseldispergeringsmidler, beleggdispergeringsmiddel, keramiske dispergeringsmidler, ikke-fosfor vaskemiddel, kaolindispergeringsmiddel, sementtilsetningsstoffer, papirdispergeringsmiddel, sirkulerende vanndispergeringsmiddel og kalkhemmer. , etc. Produktene har god anti-avsetningseffekt.
Rollen til dispergeringsmiddel er å bruke fuktende dispergeringsmiddel for å redusere tiden og energien som kreves for å fullføre dispergeringsprosessen, stabilisere den dispergerte pigmentdispersjonen, modifisere overflateegenskapene til pigmentpartikler og justere motiliteten til pigmentpartikler.Den spesifikke bruken av dispergeringsmidler gjenspeiles i følgende aspekter.
1. For alle typer mat- og medisinpulver har dispergeringsmidlet utmerket anti-krystalliseringseffekt, som kan forhindre at kvaliteten på mat og medisin endres på lang tid, og er et utmerket og trygt anti-krystalliseringsmiddel.
2. Det er et antiklumpemiddel for kjemisk gjødsel (spesielt ammoniumklorid, ammoniumkarbon), som kan holde den løse effekten av disse fuktighetsabsorberende og sammenbakende stoffene og forlenge produktkvaliteten og brukssyklusen.
3. Som et dispergeringsmiddel av pigment, kan det realisere samspillet mellom dette produktet og pigmentpartikler for å realisere spredningen av pigment og sikre ensartethet av maling.
4. Som et vaskemiddel i syntetiske vaskemidler, har dette produktet funksjonen til å spre smusspartikler og kalsiumsåpesmuss, chelatere multivalente partikler og har sterk adsorpsjonsevne til smusspartikler.For å forbedre dekontamineringen av partikkelvaskemiddel er det 5 ganger større enn det vanlig brukte natriumtripolyfosfatet, og spredningsevnen til kalsiumsåpe er 6 ganger større enn natriumtripolyfosfat.Har en bedre anti-avsetningseffekt, anti-syre betydelig større enn natriumtripolyfosfat.
5. scale inhibitor og dispergeringsmiddel for kjøling av sirkulerende vann kan effektivt stoppe kalsiumkarbonat, kalsiumkarbonatskala, dispergeringsmiddel kan chelate kalsiumioner, slik at metningskonsentrasjonen av kalsiumioner økte med flere ganger, når konsentrasjonen av kalsiumioner er svært høy, er det kan også være kalkutfelling, på overflaten av skalapartiklene, hindre at skalaen samler seg for å danne store partikler og nedbør, selv om dannelsen av kalklag også er veldig løs, lett å vaskes bort av vannet, slik at oppnå formålet med skala forebygging, skala eliminering.

Oversatt med www.DeepL.com/Translator (gratisversjon)


Innleggstid: Aug-05-2022